Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1.4588 eurusd şorrttttttt kaldıraç 20
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Sorun spot piyasada Garan ve İşctr ye satış yapılması, bunu gören tahtanın en son yapıcıları karşı alım yaptılar, başka aracı kıurumlardanmerill garan da savunma yapıyo diye duydum
saygılar....
750 uzunlar ,950 de kapanır...bakılır piyasaya...
ben saa tüm 60 dk klasörünü gönderiym.diğeri bu sadece 60 dk vadeli datasını nereye nasıl atacam bilmiyorum.
sen kendin içinden alın olur mu öyle?
sağ tıklayınca sıkıştır e-posta gönder diyor.la ben e-posta göndermiycem ki.
yaf PM at bana anlat tam olarak nasıl yapıcamı ama tane tane anlatmalısın.
seans kapanışında bugün dahil göndereyim sana.
taam mı?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri