ula iyiki elimiz attık gene vobaneyse ikinci kursunu 65000 de atarız baktık gidişi gidiş değil gene stoplarız sonra düşer piyasa
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
64175 stop olmak üzere long kalmaya devam..
short seviyem 63800 e yükseldi..
65150 üstünde yeni bir yüksek denersek long lar palazlanır..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
pramitli satışa giriyorum, 67 den ilk şhortumu açtım, diğerleri 825 ve 65075, aşağıya düşerse yakaladığım fiyattan verecem odunu,60 lık momu beğenmedim çünkü, korkuyo bu ağa, bir taraftan ağzının suyu akıyo, bir taraftan içi dinamiklerden tırsıyo, dün yazdık bu konuları gece yarısı, dov la çaktırmıyım vaziyeti diyor, ortaya çıkmamak için, len coninin eyaletleri değil burası karışık, tek yumuşak karın taşeron tehlikesi, sanırım ağzının suyu bundan deyyusun,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Edward veri veren oldu mu işini hallettin mi?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
alım satım penceresini kapattım .. zero işlem long devam .. stop yazılı ..
2013,00
hulem toplantı bitti geldim....sistem 625 barında al vermiş..son sinyalde sisteme 275 daktılar...üwwww..
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
securityinin hesabına göre zarar -14.000 puan..sadece bugün..ama hala sat da![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri