Ben de bi projeksiyon yaptım ama içime sinmedi.. Bi gariplik var bu grafiğimde ama nedir bulamıyorum....![]()
Ben de bi projeksiyon yaptım ama içime sinmedi.. Bi gariplik var bu grafiğimde ama nedir bulamıyorum....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
yuaw alıntılayıp durmayın projeksyonu utanıyorum valla ..![]()
2013,00
Çelçukii doğru söylüyor sanki,spot 30 da iki ayak dikildi yere gayri nire der bilinmez..![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Rüyadayım öküzler üzerime üzerime geliyorlar,kaçıyorum kaçıyorum,kaçamıyorum...
Salavat getiriyorum yetiş yaa Alllah..![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Dostlar 15:30'daki veri bombardumanını gözden kaçırmayalım. Terste kalanın yamulma tehlikesi yüksektir dikkat....
Ahanda 3.ayak yaaaa bunlar hep ayaaaaakkkkkk...![]()
Şeyh Edebalı
3dk'lık graf üzerinden bence dikkat edilmesi gereken çizgiler...
bikac saattir yoktum bi arpa boyu yol alınmamıs 200 puanda dolanıp durmus vob..
bişey kaçırmamışız .. piyasayukselmesi gerekirken yükselemiyor bunun sebebi benim diye düşünüyorumshort acsam sımdı 65000 ustunde ucuyor olurduk diye de ekleyeyim :P
ikinci bir husus beklentiler konusunda sabah yazacaktım ama ev baslangıc beklentileri yuksek tutulmus veri bunun altında gelecegini düşünüyorum 550 civarı max gelir bence eger gecen ayın altında (529 k ) gelirse yıkılır herhalde ortalık... ama her kosulda gelecek veri kotu algılanacaktır diye beklentim var... tutup buna dair short acacakmıyım hayır açarsam eger biliyorumki makas 800 puana cıkar![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
grafigin son tarafı sanki bir sonlalanan diyagonale benziyor bu bakımdan alt destegi kırarsa solugu 61 binde alır dikkat et
eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri