aga saglam yakıt topladı allah gostermesın parayı bassa burdan 75000 ı bıle gosterır herhalde.. bu kadar adamı kesmekten..
aga saglam yakıt topladı allah gostermesın parayı bassa burdan 75000 ı bıle gosterır herhalde.. bu kadar adamı kesmekten..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Yukarısımı güzel aşağısımı güzel ?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Bu da uyumsuzluğun son hali, yalınız fiyatın 650 üstünde kalması şart, gerisini siz düşünün gari,....
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gol olur bence
2013,00
ahanda kesme işlemi başladı... poz kapatanlar bunu 65000 e kadar goturur aganın da gazıyla.. 4500 poz acıldı kolaymı)
dön baba dönelime devam...ne aşağı bırakıyor,ne yukarı alıyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
GARAN da 5.90 destegınden tepki alımları geliyor bunun altında kapanıs olmadan dusus olmaz..!
xauusd iyi kapanmışım a* tepmeye başladı .. long olsak olurmuş .. vay *^^^^*
2013,00
Birileri sabahtan longluyordu sürekli, şimdi short kaldı, fena dayak yedi, marbaş ı ve iş i kutluyorum, sanırım ben flat kalınca 64000 in üzerinde show yaparlaryani sanıyorum sadece...saygılar...
abavv biri feci depti aganın kucagına 800 lotubenım bıdlıgım aga cok sınırlenır bu olaya hem spotu hem vobu ucurur.. izzeti nefis meselesi yaptılar
sarıldım kısalara sıkı sıkı...ama sabır ilen inat arasında ufacık küçücük bi çizgi var...hadi bakalım...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri