Bu gfc generaline sinir, oluyorum bütün düşülerde önümü kesiyor, hibinosu, vay a**
Bu gfc generaline sinir, oluyorum bütün düşülerde önümü kesiyor, hibinosu, vay a**
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
45 dk sonra haber var. O zamana kadar piyasayı ciddi hareket ettirebilecek hiçbir para babası riske girmez bence... 100 puanlık tırtıklarla devam... Bi aşağı.. Bi yukarı...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Shortların coşku yapması içün, çizgi gnlükte 500 ve 325 i kırması lazım
Konu indregandi tarafından (12.03.14 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir.
Acaba piyasa bu çizgiyi dikkate alır mı???? Az sonra görürüz...
XU030 saatlikte yavru ejderha formasyonu var...![]()
Biz 64 şhort çu ları 3 iş gününde para yapamıyorsak, durum güçleşir, halen günlükte bir yarı yol form mevcut çümkü, dün 1, bu gün 2, yarına belki 3, bu gün dananın kuyruğu kopmalı, çünkü bu gün dış dinamikler güclü, ve bar boyu bu gün 63000 altına kaymalı, yoksam fena,
Ve flat hoşuma gitmedi, dolare long devam, veri öncesi beklentimi yapmalıydı, yukarı gelirse tekrar cortlayacam, aşağıdan longlayacam, geçen haftaki stratejime devam, garantili yerelere oynayıp, portakal satacam, şu anda totali +2200 puvanım cebimde, + 3900 dü ama bu gfc generalesi yokmu,...
long devam gol olur bence tahminim ..
2013,00
pala ortalamaları taciz ederek daha fazla shortör mü yaratmak istiyor acaba ?
63400 altına kuvvetli bir ikinci deneme beklenen satışları gösterebilir ve 63 bin altına sarkabiliriz..ancak mevcut seviyelerde oyalanacaksak gün sonu yine 64 bin iştahı kabarabilir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri