908 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Metastock Ogreniyoruz

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Teşekkür Teşekkür 
    6
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    117
    Toplam Teşekkür
    16 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bebişimin adının geçmesi vesilesiyle, haddim olmayaraktan bir ekleme daha ben yapayım. cci örneği ile açıklanan konuda ben şunu yapıyorum. 2 hızlı, 2 yavaş indikatör seçiyorum. Bu seçim rastgele değil. Bu indikatörler, trendde beraber hareket eden ancak tepe ve diplerde genelde farklı davranan indikatörler (herkes inceleyerek bulabilir). Bunların her birine bir koşul ve o koşulun gerçekleşmesine de 1 skoru atıyorum ve bunları toplatıyorum. yani değeri 0 ile 4 arasında değişen bir indikaötr elde ediyorum...örneğin sistem al verdi indik 4 de ama sonra fiyat düştü indikte düştü..eşik seviye 2..indik 2 ye düştüğü an sistem hala aldaysa long poz arttırılabilir..ancak burda kritik olan şu indik 0 a indiğinde sisteminiz eyle bir sistem olmalıki, alda kalmamalı..bu ne demek bu 4 indikide bir şekilde ana sisteminiz içinde kullanmanız gerek demek...

benimde yazımda cci ornegini vermemin sebebi,ozel mesajlarımda cci benzeri salınan indicatorlerle ilgili sorular vardı,ben sadece bu indicatorleri nasıl yorumlanması gerektigi hakkında kendi fikrimi yazdım...cci çok bilindiği icin yazdım,yoksa yoksa bana gonderilen 3-5 tne indicator var...onları burada yazmamak için,cci örneğini verdim,herkese kolay gelsin...

2. The Following 6 Users Say Thank You to mehmet.ferit For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri