haaaaaaaaaa....yok adriana ve angelina beni olduğum gibi yani"sistemi olan ama ona uymayan" halimle seviyorlar..laf aramızda ben adriana dan pek hoşlaşmıyorum...yakın zamanda bu hislerimi açıklayacağım kendisine..ben anjo yu seviyorum, onu her gördüğümde anjiyo yemiş gibi oluyorum, brak peşimi adriana diyeceğim....
sistem? what is the sistem...hangi sistem..yok bende sistem.... bende bir dene var kardişim, gidin çok olandan isteyen..sazan da zibil gibidir,ondan isteyin...
![]()
BANGA mühim
KUIN onu bunu brakda, sistem alda kapattı..DJ in gözü göz değil..yarın bizim şortlar badem olacak sanki
BANGA mühim
Bu gün py nin coşkuzuz oluşunun nedeni Celcuki Patronun yokluğudur, o yoksa py yataya giriyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
AL KUIN, bu çığırmayı sana ithaf ve hediye ediyorum
http://www.youtube.com/watch?v=qN3kC_4xURA
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
İki ahreket ortlama kesişimindne oluşup da bugün 16:10 barında sat veren beş dklık bir sistmei de gördüm ya artık I don't eat GAM if I die too![]()
http://www.trxteam.com/normaluyefilm.html
burdan film seyret..buda banden olsun..10365..![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri