dow 10506 abiler su an..0,33+
dow 10506 abiler su an..0,33+
Short yada Long,iste bütün mesele bu
ahanda geldi...
jani usta kar varmıdır palandökende boarduma atlayıp kendimi kara teslim edesim var , yağmıyo bu taraflara sonunda sırt cantamı alıp palandökene çıkıcam o olacak..
bu arada öğrenmeye meraklı varsa içinizde kayak ve board öğretebilirim yeterki istek olsun sizdeücret filan sözkonusu bile değil maksat spor yapan kişi artsın dağlar boardcu dolsun
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
he düzeldi +27...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
925 e dikkat yıkılması önemli,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
na tam şurama gene bi agrı saplandı...
Turistik amaçla Dubaiye de Abu Dabiye de gittim. Eğer Şubat-Nisan arasında gidilirse, süperdir. Hazır krizdelerken ve fiyatları düşmüşken, özellikle Abu Dabiyi tavsiye ederim. Bir düttürübüzütin seyahat acentası bizi Dubaiye götürüyoruz diye Abu Dabiye getirdi. O zamandan bu zamana Abu Dubai derim. Dubai yerine de Abu Dabiye giderim.![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
fiyat 925 e değince sistem sat fiririiiii
BANGA mühim
yyld.....
bu hafta tam sisteme uyayım diyom...
EFG'nin yaptığı her işlem doğru ise hiç durmayalım onlar ne yapıyorsa aynısını yapalım?
Forumlarda sürekli derinlik görebilenlerden pasta isteniyor. Bu derinlik pastası ne işe yarar, nasıl kullanılır bilen biri öğretebilirse çok memnun olurum.
Şimdi ISC 10000000 long açmışsa, EFG 4000000 short açmışsa bana ne bundan diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bu bilgiden nasıl para kazanabiliriz? Daha doğrusu, buna bakarak bugüne kadar düzenli olarak para kazanbilmiş biri tecrübelerini aktarabilir mi?
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri