Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
satış kademelerini neden boşaltırlar bi türlü çözemedim yoksa short yapanları mı? long yapanları mı? cesaretlendirmek için
Yaptıkları inşaatları satabilirlerse çıkarlar işin içinden...gercek işe şudur....dubai 70 milyar dolar borcunda kendi imkanları ile çıkamamaktadır....bu borc ödenecektir....bu para piyasadan çekilecektir....
Metrekaresi 43.000 dolardan ofisleri satmaları hem de peynir ekmek gibi satmaları gerekiyor.
50 m2 ofis 2,2 milyon dolara geliyor. Sudan ucuz...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
maşallah ALIŞ kademeleri okkalı doldurmuşlar 200/300 kontrat alışları...SATIŞ tarafıda aksine son derece cılız...20/80 kontratlık satışlar falan yazılı...
çizcekler mi naapcaklar boş kademeleri yuaw?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Şimşek IMFe el açmadık IMFnin verdiği kaynaklarla ve empoze ettiği şartlarla krizi yönetmedik kendi yağımızla kavrulduk kendi ayaklarımız üstünde durduk diyor. Bunun üstüne IMF anlaşması yaparlarsa rezil olurlar.
IMF işi bittiyse 6 defa IMF masalı uyduran kurumların cezalarını görelim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben bir zirve bekliyorum 60 dklık
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
- - - -
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri