ahfado Nickli Üyeden Alıntı
Sn mbm dow dört dörtlük teknik gidiyor diyorsunuz o zaman tekniği iyi okuyanın dow da kaybetme şansı yok diyebilirmiyiz......
Diyemeyiz ordada tekniği çizen babalar mevcut sonuç itabarıyla büyük para ne derse o oluyor fakat bizde hile hurda daha fazla...

uzun zamandır genelde kısa pozisyon alırdım bu gün kapanışa doğru uzun yaptım nedenide dediğiniz gibi dow'un 12,300 'e tepmesi gerekdiği idi ...

yok harbiden teknik gidyor..özellikle bu sıralar....
dün gece için ben 12100 üzerinde kapatırsa burdan dönebilir her yer uyumsuzluk dolu derken millet üçün üçünden bahsediyordu...
bugün bile çok teknikti..fdow ilk çıkışta tıkandı..saatlik uyumsuz oldu ..o yüzden seans içi kocaman bir düzeltme yaptı.. göstere göstere
göstergeyi düzeltip sonra yukarda kapattı...
şimdi fdow ve fsp yine şişmiş durumda.. pazartesi gece açılışla aşagı gelebilirler...çok hızlı çıkamazlarsa..
vadeli açısından ise bende uzunum... py nin önce yukarı yapması lazım diye düşünüyorum...ama çok sıkıldım.
pazartesi olsun bakalım...
Konu mbm tarafından (13.06.08 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Yer imleri