Hafta sonuna short *.* bugün yine iyi dayak yedik...
Hafta sonuna short *.* bugün yine iyi dayak yedik...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
iyi akşamlar iyi tatiller
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Para girisi 30 oldu gencler,pariteye bak ,dolara bak,voba bakbak...boyle bir gunde artı kapatıyoruz helal olsun..birazdan shortlarıda kapattırır..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
sembolik 1 adet kısa 63025...sırf şu gırlaşmış vahşiye flat kaldın dedirtmemek için...
BANGA mühim
Dxy tehlikeli tırmandı ve direnç kırıyor, 76.550 direnç, karar veremeyenler için iyi bir sığınak dolare, zarar az, kar fazla,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
benim 5 dk lık sistem oyuldu bugün...dünden 63.425 SHORT idi sabahki yükselişte tınmadı ama 2.yükselişte 63.325 LONG oldu geri 62.525 SHORT hala SHORT...-700 puan realize edilmiş zararı var ve kağıt üstünde de -500 daha bekliyor...ohh gacırt 2 trade -1.200...
eyiki uymamışım...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ula ne sembolik be 2/5 kısa..63025....DTP kapanacak...bence...DJ de düşer bence..
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
IMF ile anlasma yapılmayacagı haberi geldi tık yok ..
EUR-USD paritesi 1.47 kırıldı 1.46 ları zorluyor 1.45 de kırılsın butun pıyasalar asagı ınecek ,
Altın ons fiyatı 1.130 ları kırdı , 1117 lerde 1090 ları hedefıne koymus gorunuyor ,
iç piyasada dolar 1.57 lere gozune kestırmıs duruyor ,
içeride birde kapatma davası var..
koc holdıng ,sabancı holdıng acıkca tehdıt edıyor koseye sıkıstıklarını soyluyorlar
ona ragmen bız hala olmamız gerekn fıyatların cok ama cok uzerınde duruyoruz valla helal olsun ..
bole rezillik sadece bu IMKB kumarhanesinde olur.. piyasanın belli alım satım gucu vardır cesitli spkulatıf haberler pıyasayı olması gereknden cok uzerıne cek sonra oradan mal satacak keklik ara bole sıkısırsın koseye ıste gerızekalı PY seni..
kısayım..gördüğümü yapmanın huzuruyla gircem haftasonuna ...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri