dünden beri sistemde ,bende kısadayız..agresif hareket olmazsa geceye kısa..
nıkke %2.5 artının düzeltmesini yapsın..dtp kapansın..dow -200 puan olsun..
vob -2.000 açsın..
kolbastıya bak..way**
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Puvan 2600 dolar lönk devam ara bölgeye girmiyorum, en son hatamı 58100 gördüğüm halde long yapmamakla yaptım, malum 65 oldu, biz sağ omuz sayıyorduk yukarıdan, benim tek farkım, 2. omuza inanmam oldu, 1000 point yırttım o sayede, 1.obo da takla olan çoktu oysa,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi benim bölgeye geliyor, kaçmayacam,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
925 flay **....625 pıvan bereket versin
BANGA mühim
ne biçim piyasa bu....çart 8 kademe hareket oluyor..
ve flat verdim emaneti banane, ağa olurken baamı sordu verin sopayı buna, bunlar garantili yer oraya geldimi tükeniyor o, 4 tl portakalı ver 20 den 25 den,
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri