100 ve 125 den shrt um, 62500-600 leri kovalıyacam
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eur/usd de satışlar hızlandı..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
isctr ve garantiye çaktılar birer kademe..
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
urıah hipp....bas bas bas bs..kapanış tahminim 50...sadece 50...
BANGA mühim
kapandı mı kapandı mı![]()
63225 longlarda patladı
62850 den kısa...
ulem ne barış projesiymiş be..eskiden bu DTP nin eski hali olan partilerin kapatılması önemli haberler arasında bile sayılmazdı..nerden nereyeeee
BANGA mühim
62125 lönk beklyorum, tepki içün son pozişın flats, total puvan 2200, yukarıdan 63000-300 arası shtr, ağa aralığı değiştrdi bende, değiştirdim, dolare lönk deam ediyorum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri