Totali + 590 puvan, poz lar dolar lönk 1.50 ortalama,
endex long maliyetler, 63425, 375, 275, bu sürede 63000 lönklr, 225 den ağaya teslim edildi,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
mantığı eğlenmek işteşaka bi yana inançla alakalı.yeni yılın insana şans getiriceğine inanır çeşitli kültürler. e zaten yılbaşını kutlama doğumgünü kutlama bayram seyranada gitme o zaman neyi kutlicaz
ben kutlamak istiyorum herşeyi mesela long oldum stopladım oleeyyy short oldum yine stop yine oleeyy -3000 zarar hatalarımdan ders aldım oleyyyy +5000 off süper kar yaptım oleyyy
![]()
şort sinyal geliyore..50 100 puana acımayanı biçecekler..çıksa geri düşecek inse toplayacak..hehhe..yorumlar süper..
OYAKta Dün 64200 maliyetli 3482 uzunu vardı şimdi 63125 maliyetli 3766 kısası var. Ortlama 3500 kontratı 1000 puan zararla kapattı. 350,000TL zarar bir günde.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri