MTX sakat abi...verileri değişiyor ve buna bağlı sinyaller değişiyor.MS te böyle birşey asla olmaz.
kaldırdım zaten MTX grafın üstünden sistemi beni yanıltmasın diye.MTX ten sadece piyasayı izliyorum.güzel oluyor ama rengarenk cıvıl cıvıl
sistemi MS te çalıştırmaya devam...
la zaten MTX dediğiniz ne ki? MS in çakması değil mi abi? eee o zaman orjinali varken çakmasına niye bakayım?
herbişeyi MS ten copy paste neredeyse...uyanık yazılımcı arkadaşlar![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
piyasa yukarı gidecek gibi yaw...LONG lasam mı acaba?
yaw DTP yi kapatmazlar bence...keşke kapatsalar...ama nerdeeeee?
öğleden sonna hızlanabilir gibi geliyor piyasa...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
63 bin altına pek niyet yok gibi şimdilik..
63200 üstünde sağlam durabilirse niyet yeniden yukarı olabilir..
Yaw neden inanmayayım... Benim başıma da kaç kere geldi forumda paylaştım... Geçen gün de bu veri değişikliğini de burada paylaşmıştım... Günün ilk barının açılış fiyatını akşam saatlerinde 200 puan aşağı çektiler... İçinde açılış değeri ya da düşüğe dayanan bir sisteminiz varsa kesin oklar yer değiştirmiştir...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
- - - -
025 point aldımm..hhehe
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
- - - -
Düşüş sonrası çıkış diynler haklı fakat çıkış düşüşün sütüne çıakmamış.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri