bizde kapatma davası var....bu nedenle oynak oluruz....
bizde kapatma davası var....bu nedenle oynak oluruz....
Cani yanlış anlama..Sadece "dalak" - sakatat konusu üzerinden espri ettim.. taciz, tahkir, tecziye, tahrik gibi bir amaç yoktur... Forumdaşların başarılı işlemlerini takdir eder, zararlı işlemlere üzülürüm...Ama kendi başarılı işlemlerimi çok daha fazla takdir ederim...zararlı işlemlerimi ise esefle kınarım...
![]()
BANGA mühim
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
vazgeçtim...eurusd flat 1.4711![]()
![]()
BANGA mühim
kışın ortasında kış uykusundan kalktım ve bööön uzun zaman sonna ilk işlemi yaptım...
la tırstım vallahi...63.125 shortladım 62.750 kapattım...arkama bakmadan tüydüm....
ne manyak trade beee
ısınmam lazım...
siteye hayvanlar mı saldırıdı yine![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
üşşşşşşşşşş...XAUUSD 60 dklık KAMA olmuş **....bende olduğundan değil de borsalard çıkabilir demeh...way** eurusd de de başka br boğa oluşumu var..kırılsın onlar..üwww
BANGA mühim
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
2000 puanlık bi kanal içinde düşüyor....bugün bu kanalın tam ortasından kapadı...
sabah iki yönede gidebilir....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri