Geceye long girecem, tepki için, olası düşülerde dolare beni korur, indik ve sis her an alışa dönebilirler, indikler zaten alışta ama sis geçmiyor bravo bu sisteme,
Geceye long girecem, tepki için, olası düşülerde dolare beni korur, indik ve sis her an alışa dönebilirler, indikler zaten alışta ama sis geçmiyor bravo bu sisteme,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
fdow 10290, Dolar forekste 1.5064, Beşiktaş grupta 4. sırada...
Bakalım ilerleyen saatlerde nasıl değişiklikler olacak...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
maliyetler 75, 225, 575, total kar, 5850 puvan, coninin fdji ve fspx den nöbeti alacağına inanıyorum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gı..longumm gız..çok tırsıyorm..250den aldım.500 oldu veremedim..kaldı öle..vışşş
herkese iyi akşamlar...
lonk geceye..
Iyi aksamlar.
şort geceye gız...ama 1/2 bugünkü 1700 pıvanı yedirmeyecem palaya....nolmaz noolmaz
BANGA mühim
beddua edeyim diyorum ama gerek yok...%2,5 eksi kapatır bu....(SAZAN PARSONS PROJECT takdir edilir)...DTP de kapatılır.-2000 açarız
BANGA mühim
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri