tavan olsun bence . ehuehue
tavan olsun bence . ehuehue
2013,00
Para babasıyla geçen diyaloglardan anladığım, bazı arkadaşlar göz göre göre ülkenin soyulmasına tahammül edemiyor, long olup para kazanmak başka, duyarlılık başka, işte bilinçli yatıtrımcı böyle olmalı, geçmişte IMF li dostundan haber veren arkadaşı da gördü bu forum, haclılarla mücadele elbette zor, ülke tamamen talana açık hale gelmiş, yaptığımız işe ters olmasına rağmen tepkili olmak güzel bir şey,........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Azizim bu cinliği ilk defa sizden duyuyorum.
Formülümü buraya yazmam için beni lütfen gaza getirmeyiniz.
Emeksiz formül olurmu diyen kardeşlerim;
Sistemde elbetteki benim de alın terim var. Sistem yazıldıkdan sonra 238 kişin şefi olan Baladeva Aşok beni aradı; "Abi sistem bitti sayılır ama biyerini yapamadık senin acil buraya gelmen lazım, gelirken yanında klavye getir." dedi. Hemen özel uçağıma binip güzel ülke Hindistana indim. Formulün sonundaki kapama parantezini koyamamışlar. Klavyelerindeki parantez tuşları bozulmuş, taktım klavyemi bastım ")" tuşuna, sistemi tamamladım.
Hiçbirşey emeksiz olmaz kardeşlerim.
Burada yaptığım yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yaptığım yorumlar ve tavsiyeler size uymayabilir, yatırımlarınız mundar olabilir.
175 ort kısayım .. veriyede kısa .. stop yakın ..
2013,00
nası ya sen şakamısın arkadaşım şuan okuduklarıma inanamıyorum.bugün 1 nisanmı diye tarihe baktım nevrim döndü çünküsenin özel uçağın var hint ordun var sana sistem yazan ama formulün sonuna parantezi koyucak klavye bulamamışlar, 7 dolara yeni klavye alamamışlar ve seni çağırmışlar.sanırım senin uçak su yakıyo
hesaplarına 5-10 dolar gönderseydin yeni klavye alsalardı daha mantıklı olurdu .
forumda parababasına inanan varmı yoksa benmi çok safım![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
istop .. oynamıyom a* ..
2013,00
Bu nedir yaw, işten ayrılalı bugün tam bir yıl oldu ve bir yıldır sürekli forumdayım... Bu süre zarfında senin mesajına benzer onlarca kişinin mesajını okudum ve bu insanlar zarar ederek piyasadan ayrıldı malesefNasıl üzülüyorum bilemezsiniz... Ve forum olarak bir çok kişi birbirine destek oluyor bilgi,tecrübe vs.. ile ama buna rağmen bu durumdayız...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
300 kısa a* ..
2013,00
Forumda yeni yeni yüzler var, espriler güzel bozulan moraller biraz olsun düzelir belki![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri