Yemişim EMA yı ema da neymiş..uzun zamandır grafiği yapıştırıp, uysaydık ne güzel olurdu diye zırlamamıştım..şimdi zırlayayım..üwwwwww
![]()
Yemişim EMA yı ema da neymiş..uzun zamandır grafiği yapıştırıp, uysaydık ne güzel olurdu diye zırlamamıştım..şimdi zırlayayım..üwwwwww
![]()
ben de livime geri döneyim bari..![]()
hayatımızın aşkını bulamadığımız için sevişemeyecük haliyle bende shortladım 775 650 shortlarla boş boş takılıyorum gari.. agada kendi kendine takılıyo gördüğüm kadarıyla.. dün fena dövdü beni bugun bakalım en azından bi kısmını alabiliriz belki..
bakalım bu shortlara elimi sürmicem bi süre..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
daha sat yok..sistem uzun kapat da bekliyor(flat de)
hiç kendi fotosunu koyan oldu mu şimdiye kadar avatar olarak...sadece merakden soruyorum gayri...
benimki kendi fotom![]()
Yaw nedendir bilmem çok işlem yaparak vob'da para kazanamadım. En güzel kazanç'ı ayda 3-9 arası işlem yaparak elde ediyorum. 12 aylık peryoda bakarak gün içi al/sat yapıpta kar elde ettim diyenleri tebrik ediyorum. Kendimi ise uzun vadeci olarak teprik ediyorum. Az işlem stressiz hayat diyorum...
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
APKE bak tam sana göre bir sistem... kırmızı yeşil kesişmesi olayı..bir yılda sadece iki sinyal vermiş gördüğüm kadarıyla65-70 arası sat vermiş, 34 lerde al vermiş
hatalı sinyal yok
kar/zarar= sonsuz yani
ehuheuheu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri