Çok pis bir yazı kaleme aldıydım, ancak bitmesine yakın, ekran dondu, kilitlendi,çok bekledim ama açamadım, mecbur resetledik, çok pisti yazı, çook fenaydı, çok uzundu, makroydu, oyun bozan cistendi, bayramda yazarız artık aynısını.......tam wordde alıp sağlama alıyım dedim o zaman dondu zati, kopyala demiştim emme, bilen bilgisayar kurdu varmı bu durumu..............
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Çok Uzman
way.... biz lafa daldık, selçuklu orta sahayı geçip doksana yanaşmış gol oldu olacak...ula bu 15 dklık ziestem işi biliyo ha..yine sat vermemişti
BANGA mühim
http://www.youtube.com/watch?v=vskyy...eature=related
ööle arasında güzel sitemin sakinlerine nostalji...
dolar güçsüz duruyor..
abavv spotu yukseltıp vobun onune set koymuslar hayra alamet degil longlatma nıyetınde degıller.. ula aga gene karahindibağ yapcak bizi gibi..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
VOB'da 58.200 direncinin gücü her geçen gün artıyor. Akşam Dow'un 10.500 üstü açılışıyla kırılabileceğini düşünüyorum. Yoksa 56.700'leri hadi bi daha test edelim dalgası gelebilir...
Halk Bankası Personel Alımına 200 bin kişi başvurdu
Alınacak personel sayısı :5.000
Bunların çoğu ortalama 1.000tl maaş alacak
Grev yapan memur sayısı 600.00
200.000/600.000= 1/3 memurluğu kabul etmiş yarın işe başlamaya hazır.Çoğu üniversite mezunu.
Tamam haklar tanınsın ,çalışma şartları iyileştirilsin ama Norveç değiliz bunuda gözönünde bulundursunlar.
en fazla 58500 e kadar shrt lerimi tutarım, gerçi orayada bırakmam 58000 bırakırım pelayı ne hali varsa, görsün, geçerim USD ye ancak 1.4940 altı de tehlikeli ha 1.41 zor ama oluverir birden onun için, kurarım kendi makasımı, ağam basar yukarı ben alırım dolareyi, ağam basar ağağı ben sater dolareyi, geçerim vop a,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri