58 175...vawwww....
58 175...vawwww....
mesai bitti sağlıcakla kalın.....hepinize seviyorummm![]()
parayı geri vermemek için bulaşmıyorum şimdilik.....bayram öncesi hep ters hareketler yapar bu....
ardışık fake tempolardan ikini uyguladı....56 850 inip...hızla 58 000 yaparak....
şiir gibi oynuyor valla....
guzum bugun pela baa 750 pıvana yakın kar verdı emme afedersın bıyerlerımden terledim gayri...bide alakasız risklere girdim........
en son ilk yarım malıyet cortlarımı 57925 yeresınden yaptım... hedefım 300 pıvan mınımum emme ... 57925 ustunde kalmaya devam ederse namıssız dırek 586xx yeresıne gıtcek...
sıncı stratejı gelıstırmeye calısıyorem...
buralardan dırek asavı 300 pıvan gıderse karımı alırım emme 57925 ustunde kalmaya devam ederse yarım malıyet cortları tutup 586xx yeresıne gıttımmı dıger yarıyı ordanmı bassam acep dıye dusunuyorum..
yada 57925 malıyet cortları 100-150 pıvan zararnan flatleyıp 586xx yeresınden acsammı acep deyuu dusunuyorum..
graf cok karısık ... sade ve net plan yapılamayor...
fırtına var, sis var dalgaların boyu 10 metreyı buluyore ... kısa vadede net yon tayını yapmak benim icin zor oluyore
en iyisi olusturdugum stratejılerden bırını seçip ona uymak ... emme riskinden dolayı foruma yazamıyorum ...
beyle zamanlarda tecrubelerınle sen hep haklı cıkıyosun
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
58 200 de mal basanları terletebilir guzum...lakin ecnebi oolanlar agresif bugün alış yönünde.yapı da feyk tarafta...
fxci....
herfurgundan sonra...bi süre dışında kalmak en iyisi....çünki bi momentum oluşuyor kişide....bu momentum aynı dogrultuda işleme zorluyor kişiyi...ve agam o an avlayıp verdigini geri alıyor...
ben çekiliyorum kenara...her furgundan sonra...bu en saglıklısı....
58.200 şort...............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
58 275 i gördü....
bugünün dibi 56 850....onun 2000 puan üstü....58 850 de....bakalım gidecekmi...shortcuları mutlaka katledecektir....işi bu....
son düşüşün 1. fibo sunda patinaj çekti ve geri süzülüyor... 2ncisi 59binde...
57500 lerde durulup bir çıkış dalgası daha deneyebilir.. yoksa önce kanal dibi 57000 ve sonra kuzumun yanına gider..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri