Aps 4839 ...
Aps 4839 ...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu Pala kadar rezil bir şahsiyet görmedim. İstisnasız olarak ben long'daysam eksi makas, ben short'daysam artı makas yapıyor...![]()
herkes şırr, şelale, gümmm, 2.000 aşağı derken...
59,500'ün tam sırası.
al-sat-tut-hopla-zıpla-takla tavsiyesi değil, sadece öylesine bir mesajdır...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bugun bı patlama yastacaklar ama hadı hayırlısı.. aga yanında gelen kucuk ayucuklara elektrık verebılır yada karsı cıkan bogalara saglam bı ders ıkısınden bırı olucak gibi.. piyasa şişti resmen![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
7 kontrat usd verdim, 25 -35 bandı, ben emir girince, amca 25-30 oldu, usd leri kaptı, tekrar 30 -35 oldu, diri yani çok diri,
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kolay gelsin arkadaşlar,rast gele..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
cuma gunu cumaya gidemedim gayri... uzun surede gitmeycem herhal
yuaw eyle bi öksürük varki bende 2 aydır devam edeyor... bu sabahta burnum dıkhandı gayrizötürüye mi olayorum ne
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri