Yurtdışı da kafayı yedi... FDOW yükseliyor, EUR/USD düşüyor... Bildiğim taktikler, yöntemler, korelasyonlar, teknik analiz, herşey çöktü. Ne oldu bu piyasaya anlamadım...
Yurtdışı da kafayı yedi... FDOW yükseliyor, EUR/USD düşüyor... Bildiğim taktikler, yöntemler, korelasyonlar, teknik analiz, herşey çöktü. Ne oldu bu piyasaya anlamadım...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
çok pis verecekler gibi hissediyorum nedense.. 58.650 shortlarımla tostumu yedim bekliyorum..
Tamam da yılın %90'ında ben paramı o artık işe yaramayan metotlarla kazanıyorum. Diğerleri VOB destek kırsın diye beklerken ben FDOW destek kırdığı anda giriyorum. Bu %10'luk garip dönemler haricinde beni pek yarı yolda bırakmadı. Banka hesabıma mı inanayım size mi inanayım?![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri