MS canavarlarına soru:
MS de, farklı periyotlu graflardan veya indiklerden değer çağırmak mümkünmü?
şşş TOKOBA? (Mtx de mümkün deel galibada o yüzden soruyorum)
MS canavarlarına soru:
MS de, farklı periyotlu graflardan veya indiklerden değer çağırmak mümkünmü?
şşş TOKOBA? (Mtx de mümkün deel galibada o yüzden soruyorum)
BANGA mühim
Buradan hiçbir yukarı tepki gelmeden aşağı inebileceğimize inanmıyorum bir türlü... Distribution yapıyorlar bence... Ellerindeki short'ları ky'ye kakaladıktan sonra topuklayacaklar gibime geliyor.... 58,100 stop'lu long'larla devam...
Günaydın arkadaşlar,
ne yapıyormuş?
yok la hiç içmedim ama millet dolamış diline aktarlar yok satıyormuş bu mereti.la nasıl bir iştir bu resmen bir mania yaşanıyor...
ekinezyamania hahaha
yok abi senle ticaret işine girilmez.2 dk ofisi,tükkanı,mağazayı her neyse sana bırakıp gitsem muhtemelen döndüğümde herşeyi hortumlayıp sıvışmış olursun
sana güven olmaz bana hiç olmaz hahahhaa![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
haklısın.. cok kıprasıyorum zaten bunu engellemıs olsaydım suan portfoyu 3 e katlamıstımama duramıyorum yerımde.. kazanmam gereken disiplinlerden biri bu kendimi durdurmaya calısıyorum lakin ekran basında olmadıgım ıcın anı hamlelerden min zararda olsada ayrılmam gerekiyor. bu yuzden ya herro ya merro modundayım.. bunu dıngınlemıs olsam 65200 shortları kapatmayacagımı soyledıgıgım halde kapatmamıs olurdum ama maalesef kapattım aynı seyı 62500 shortlarda da yasadım.. 54600 longlarda da aynı durum olmustu.. bakalım ogrenıcem ıns. ama ekran basında olmam gerekıyor bu durum ıcın.. zaman cok sey ogretıyor mumkun oldugunaca fazla sey ogrenmeye calısıyorum ama deneyımle oluyo maalsefer bazı seyler
)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bulundugum ulkede 73 kisiye yapilan domuz gribi asisinin 280 yan etkisi goruldu. soz konusu 73 kisi yan etkilerinden dolayi tekrar dokdorlara basvurdular. NoT: yan etkilerin % 25 i agir tehlike icerdigi bildirildi. ayrica burada 5 yas alti cocuklara asi yapilmiyor.
cooorttt yapıyormuş.. satılanların çoğu saf değil zaten bir sürü başka şey karıştırıyorlar...kızıldereliler saf olanını 3-4 avuç içip, günlerce karda bayırda ava giderlermiş...düşün yani adamı hormonlu dana gibi yapan bir şey bu ve işin enteresanı yüksek bağışıklık ve direnç sağlamasının nedeninin henüz bilim çözmüş değil..sadece tahminler var...
iş kurma olayına gelince; ortaklığı red etmen hayatında yaptığın ikinci büyük hata oldu bambık..ilkinin ne olduğunu biliyosun zati![]()
BANGA mühim
VOB 10:51 itibari ile %0,00. Böyle yapacaklarsa seansı hiç açmasalardı keşke...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri