Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
wallla bullmarket hedef atmaca olur....
izleyip görmek lazım....
yukarıda 47300 kemikleştide.. aşagıda neresi olur bilmem...
yada aşagısı olurmu....
ben hala vadelideki şu saatlik ve günlük olası uyumsuzlukları ekarte etmeden nötrüm...
su aşagı yöne akıyor ve bizde o yöne takıldık... ama çok rahat değilim....
tepede uyumsuzluk olup aşagı dönseydi daha rahat olurdum...
55000 denki düşüş gibi...
wallla bullmarket hedef atmaca olur....
izleyip görmek lazım....
yukarıda 47300 kemikleştide.. aşagıda neresi olur bilmem...
yada aşagısı olurmu....
ben hala vadelideki şu saatlik ve günlük olası uyumsuzlukları ekarte etmeden nötrüm...
su aşagı yöne akıyor ve bizde o yöne takıldık... ama çok rahat değilim....
tepede uyumsuzluk olup aşagı dönseydi daha rahat olurdum...
55000 denki düşüş gibi...
17.35 te sanırım petrol verileri var, sert hareketler olabilir. Önce aşağı sonra yukarı. yada tersi, yada hepten aşağı.
17.35 te sanırım petrol verileri var, sert hareketler olabilir. Önce aşağı sonra yukarı. yada tersi, yada hepten aşağı.
yarın zarar edeyim direk vob a veda edecegim..ne varsa garantiye gömecegim.....ocaga kadar bekliyeceğim...1 sene önce dediğimi yapmış olacağım..
yarın zarar edeyim direk vob a veda edecegim..ne varsa garantiye gömecegim.....ocaga kadar bekliyeceğim...1 sene önce dediğimi yapmış olacağım..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri