ula bu pala tam dil** cu çıktı ha
ula bu pala tam dil** cu çıktı ha
BANGA mühim
seans sonunda acayip negatif ayrışabiliriz gibi duruyor..![]()
patronaj,
bugün 1 dakikalık sistemin günüymüş acaip karlıymıs bugün..son iki işlem 350 al 750 sat
BANGA mühim
Ben de aynı şeyi düşünüyordum ama şu an sıkıntım şu, insanların hepsi hala boğa modunda değil. EW'nin sosyal boyutu chart boyutundan daha önemli. 3. dalgalar genellikle bakkal çakkal parktaki çocuk bile borsanın ne kadar güçlü/ ne kadar zayıf olduğunu konuşmaya başladığında gelir. Henüz herkez çok ihtiyatlı. 3. dalga düşüşünün başlaması için manyaklar gibi alım çılgınlığı lazım. Henüz orada değiliz.
Üstelik Christmas sezonu yaklaşıyor. Bu dönemde borsanın çökmesi halkın moralinin bozulması ve satışların çakılması demektir. Asla buna izin vermezler. Gerekirse kendi hisselerini kendileri satın alır, borsayı yukarıda tutarlar. Bunun sonucunda 4. çeyrek karları da olumlu gelir, borsa biraz daha fırlar. İşte o zaman yukarıda belirttiğim alım çılgınlığı başlayabilir. Yani ben artık fikrimi değiştirdim. DOW'un en az 12.000'e kadar yolu olduğunu düşünüyorum. Bu arada gelecek her düşüş sert alımlarla karşılaşacaktır bence. Son çöküşün Ocak ortasından önce gelmesini beklemiyorum. Son EW'ci de intihar edince başlayabilir...![]()
bu gibi düşüş trendlerinde işi bilen teknikçilerden tepki den maaliyet yükseltme vaadiyle para kazanır pala.makro dan uzaklaştırır...önündeki grafikle gönlü arasında götürtüp getirtir.
efiksim graflar ne diyor... ben shortladım yine... hemi de 58.825 den..![]()
endeks hala 48 binler potansiyeli tasisada 46668 ile tekrar asagi harekete basladi diye dusunuyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yannız efg ye hastayım...çok başarılılar...bizim milleti çok iyi tanıyorlar..helal olsun...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri