Eksi makas hayırlı olsun...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Hapşırıktan kurtuluş yok buyrun kendiniz izleyin .AĞIR ÇEKİM
http://www.hoptek.tv/301758/slow-motion-hapsirma
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
akp davası çok ama çok kötü etkiler..abi yabancılar ve global sermaye akp seviyor...bu sefer kapatılır..zaten bir oyla pacayı yırtmıştı...
sadece siyasi tahmindir..bana uyan batar...
gerisi tırıvırı..muhtura olsa bile ertesi gün %7 düşer..alım fırsatı olur..o eskiden di..
kapatma davası başsavcı başkanlığında 50 kişilik ekip tarafından hazırlanır...mümkün mü dışarı sızmaması....
Valla Seyyah küçük cocuğun var ve kafan çok karışık biliyorum ama ben olsam aşıyı yaptırırım abi... Hem de daha küçük çocuklarda tam olarak test edilmediğini bilerek... Çünkü bu hastalık en çok küçükleri vuruyor... Daha vücutları dirençsiz... Bir yerde de artık bilime güvenmekten başka yapacak bir şey yok.. .Tabi çocukta alerji, astım gibi rahatsızlıklar varsa yaptırmamak lazım...
Bu foruma da bir doktor ve bir hukukçu bulamadık gitti![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri