bu kadar negatif ayrışmanın nedeni acaba milliyetin manşeti mi...
akp kapatma davası falan konuşuluyor...
bu kadar negatif ayrışmanın nedeni acaba milliyetin manşeti mi...
akp kapatma davası falan konuşuluyor...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
CIN BASBAKANI: CIN DIS TICARET FAZLASI PESINDE KOSMUYOR
Cın basbakanı: Umuyorum kı abd cın`ın ıhracatına yonelık engellemelerı degıstırecek
-matrıks-
|
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu sorunalr trend dönemlerinde ortaya çıkıyor yatay dönemde özellikle Kasımda bir çok ahzır indikatör iyi iş çıakrtmıştır. Hele RSI bile 10 bin puana yajkın kazandırmıştır 5 dklıkalrda ama trende girince hoplatır. Bu yüzden hazır indikaötleri yatayda kullanın ve yataydan çıkış ya da trend için belirlediğiniz seviyeler aşılınca bu indikaötrlerin sinyallerini es geçin.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Domuz gribi aşısı oldum yarım saat beklettiler bir numara olmayınca gidebilirsiniz dediler.2 yaşında yeğene de yaptıracam bakalım.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
vay be almanyada domuz grıbı aşısı olduktan 1 gun sonra 7 kişi ölmüş allah rahmet eylesin![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Mobıus:Türkiyedeki yatırımlarımızı muhtemelen artıracağız..
Türkiyede yatırımları etkiliyecek şu anda ciddi bir risk yok.
Matriks
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
altın 1048 yükselen kanal direncinde ilgilenenlere
15 dk indiklerde PU lar oluşmaya başladı ve BB daralıyor..benzer görüntü 61875 dede oluşmuş ve aşağı kırılmıştı.. bakalım bu sefer ne buyuracak ağalar...
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri