enorton Nickli Üyeden Alıntı
59.000 Görüldü

1000 puan saptık kaptan

alttan 1.000 sapıp üstte 63.000 den dönerse alt/üst bant ortalaması 500 puan sapma olur çok mu? hahahahhahahhaha 
ya enorton niye böyle yapıyorsun ya çok ayıp ya sana PS4 MASTER EDITION hediye edecektim.yok abi sana yok sana yağmurlu havada su bile yok artık.
asti bile senden daha iyi bir arkadaşımız.seni bu forumun en gaddarı ilan ediyorum.
şaka bir yana ben bir a-b-c düzeltme bekliyorum.şimdi ilk 65.650 den düşüş a idi bence. burada bir b yapılıyor dibin 25 puan üstünden bile dönebilir b dalgasını bozmaz.hatta dibi deler geri döner bir düzensiz yassı veya genişleyen yassı yapar ve 63.000 lere çıkar....bak ciddileştim.
yani o projeksiyonun altta yatan bir sebebi vardı. 60/63 aralığı FIBO bakarak söyledim.fakat FIBO olmazsa olmaz değil.dediğim gibi bir önceki dibin 25 puan üstünden bile dönse sayımı bozmaz.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yer imleri