panik dehşet korku...küskü korkunç
panik dehşet korku...küskü korkunç
BANGA mühim
bence maaksdan ve artı gaptan tırsan şortcu flamingoları flatingo yapmaya çalışıyorlar.. dow %1,5 düşer... 600 makas artı 700 taze küskü 1300 puan eksi açarız
Tersi de olabilir tabi...yatırım tavsiyesi değil, hayal mahsulleri ofisidir...teprikler
BANGA mühim
boyaci geldi haniiiimmmmm..kırmızı boyacciiiii
BANGA mühim
spot %3.98 eksi..bu kğskü müskü değil..baya baya kamaşullah
BANGA mühim
İçinde bulunduğumuz dalga minor dereceli bir 2.dalga olsa gerek ve 62.550-63.000 aralığında tepe yapmasını bekliyorum.Bu hafta içinde oluşacak tepeden sonra,aşağı yönlü sert 3.dalga başlamalı ve onun da tahmini hedefi 52.000 civarı olabilir.
Artık cycle dereceli c içinde olmalıyız ve 65.650 üzerinde tepe gelmediği müddetçe, bu doğrudur.C cycle dalgası aşağı yönlü 5 alt dalgalı bir dalga olmalı,ya da ben öyle bekliyorum ,diyelim..
3.dalga bitimiyle tekrar 4.dalga ile 57.000 civarına bir tepki ve 5.dalga ile 50.000 civarına son bir düşüş mümkün...Aşağıdaki gönderilerde 50.000 civarına düşüş beklediğimi söylemiştim.
Bu şekilde:
11000 aşağı
5000 yukarı
7000 aşağı
ile intermediate dereceli dalga sonuna kadar 23000 puan marj var gözüküyor. Şu anda en olası sayımım budur.
Zamanım imkanları nisbetinde birşeyler karalayacağım:-)
Kaynak: Devridaim Makinası 11.11.2009
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ben kisalarimin yarisini kapadim arkadaslar 875`ten.
Kac gündür birlikteydik
Kalanina birazdan karar verecegim.
Ama 850lerin kirildigina emin olursam tekrar acarim
Hatırlatma;
Fdow dünkü kapanış seviyemize göre +5 biz ise -2000![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Dowa helal olsun valla adamlar 1 saattir 10-15 puan içersinde dönüp duruyorlar![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ama bak şimdi 10/15 günlük bir projeksiyon çizdim ben.o nedenle +/- azucuk sapmaları hoşgörcen.
yani 59.500/63.500 arası gitse gelsede düşüncem tutarsa bu başarılı bir öngörü olur bence.eyle deel mi? birisi şimdiden 10/15 günlük hareket aralığını 500 pıvan sapmayla bilirse ben ona helal olsun derim.
astiyle sen demezsin ama
kaldıki henüz 500 pıvan bile sapmadık be. 225 pıvan alt bantta sapma var![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri