Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu arada VOBORSA yıda teprik ediyorum...Vobmatriks.com uda teprik ediyorum...Vobix.net'i de teprik ediyorum....Ahmet Mergen e teessüf ediyorum,
BANGA mühim
reklam mahiyetinde hareketler bunlar...dow artsada burası düşer...dow düşerse burası vahşi düşer.... www.vahsiduser.com u da teprik ediyorum
BANGA mühim
kalanlar da 225 ten kapanıp dinlenilir.lakin bugün ayu için çok kolay dı nerden verdiyse kazandı...şimdi biraz büyük resim görmek lazım...verirse de versin...
vay anasıa vakıfbnk a bakın..benim kagıt...%6 eksi...3.90 dan kısa yapayım dedim..aracı kurum yok dedi...
VOBORSA turizmin değerli yolcuları,
ben kaptan şoferiniz pambık
60.000/63.000 git-gel konya 6 saat yolculuğumuz ulusal VOB30 palayolunda devam ediyor.yolculuğumuz 10-15 gün sürecek olup yolculuk süresince çay-kafke şirkettendir.ihtiyaç durumunda tavandaki ikaz lambalarına basarak muaviniz astiden gerekli talepte bulunabilirsiniz
otobüste ayakkabı çıkarmak,haşlanmış yumurta yemek,lahmacun,keaap,çikötte serbesttir.boru deel 10/15 gün otobüsteyiz bu sizin hakkınız
haydi sayın yolcular beni meşgul etmen yolcu yolunda gerek.asti yavrım baa bi şekersiz kafke getir.uyhum gelmesin yolda.sonna geçen seferki gibi karşı şeride geçeriz.şey pardon mikrofon açıkmış![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
arthur nası bakıyo ama .... o boynuzlu inek haltetmiş .. hehhhee ...![]()
2013,00
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri