Veri trafiği (excali'nin yazısından copy paste)
USD ÜFE (a/a) (Eki) 15:30 %0,5 -%0,6 Yüksek
USD ÜFE (Gıda & Enerji Hariç) (a/a) (Eki) 15:30 %0,1 -%1,0 Yüksek
USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eyl) 16:00 $28,6Mlyr Yüksek
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Eyl) 16:00 $10,2Mlyr Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Eki) 16:15 %0,4 %0,7 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eki) 16:15 %70,8 %70,5 Yüksek
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
3 ema nın her yeni zirvesine (dibine) göre hesaplanmış %2 lik hareketli stop... ema (3) bu stopu keserse pozisyon alıyorsun... Burada Ema (3) ve %2 default değerler... İsteyen değiştirebilir... Ve anlatmaya çalıştığım olayı formul diline dökebilen varsa MS ye de uygular... Aslında uygulayan olsa çok iyi olurdu, geçmişini de görebilirdik...
Vobix i gönüllü olmaya davet ediyorum![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Ben yine short'ları kapatıp az sözleşmeyle long'a geçtim. Spekülatör oldum çıktım resmen... 60.600'e gelirse stop& reverse emrim var, full short'a sokuyor beni otomatikman...
bu arada EURUSD kısaları 1.4862 kapa, 1.4879 aç yaptım..teprik
BANGA mühim
60200 çok önemli buralar test edilirde, kırılış onaylanırsa lay loy lom biter, 58550 de alırız soluğu, onun için ağam buraya vatandaşı sokmayacaktır, önce kendi isterse girecektir, ata önce o binecektir, ağa işini bilir, teryağından kılı çeker alır,
60200 olan kapamış tahminimi 59975e çekiyorum..ciddiyim... bu kadar negatif ayrışmanın arkası var...haftalık boşa sata geçmedi... teprik ederim
BANGA mühim
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri