EUR/USD fena göçtü... Bizim long'lar hikaye olabilir her an....
61300 altı iyi olmadı.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
cover ve kısa ... palaya bak .. hasta hasta beni .. uğraştırıyo ..
2013,00
sayım yanlış oldu .. triple falan yok .. arthur dövecekti beni .. hehhhee ..![]()
2013,00
gerçekten olcak mısın abi?
yahu ben naapıcamı şaşırdım ya çocuğa yaptırsam mı yaptırmasam mı arada kaldım
mailler geliyor sürekli bu domuz gribi bi halt değil kuş giribide böyle pompalandı sadece 250 kişi öldü tüm dünyada diye.bu biraz daha farklı belki ama normal gripten her yıl zaten dünyada 500.000 kişi ölüyormuş.
ve söylenene göre bu işten kuş gribi sırasında GILEAD SCIENCES adlı firma tamiflu üretimiyle malı götürmüş.bu şirkette bilin bakalım kimin?
eski abd savunma bakanı donald rumsfeld'in.
insan ne yapacağını şaşırıyor bir yandan her gün medya yoluyla korku salınıyor insanların üstüne diğer yandan böle mailler falan geliyor.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şimdi spot artık 14:20'de açılıyor di mi? O yüzden şelale ayak diretiyor herhalde...
zisd...
zero işlem kısa devam ...
![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
walla aramızda kalsın..bi ara aradı beni arthur..ya dedi bu selçuklu beni hasta ediyo bazen..bu kadar bariz küskü ortamı varken, long açıyo beni aldatıyo falan dedi... ben bugün biraz hastaymış, bilinçsizce yapmıştır, aile arasında olur böyle şeyler, mazur gör dedim..has ayıdır butik ayıdır dedim...aman selçuklu patron arthur u kırma..bi giderse 10000 yukarıyı dayarlar neme lazım
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri