geçen haftadan uzunlar duruyo..ama kıllanmaya başladım artıkın...larossian hoca naptıki acaba...
geçen haftadan uzunlar duruyo..ama kıllanmaya başladım artıkın...larossian hoca naptıki acaba...
düşüş banko... BJK bileşampiyon olur ama borsa yarın çıkmaz![]()
siten güzel asti.yayını kesmeyin abi
ellerime pürel sürdüm lem.istanbul ünv. tıp fak. onaylı.mal karaborsa olmuş lem.anti-viral,anti-bakteriyel,anti-fungal ve anti-asti
çok güzel bir kokusu var ama lem valla mis gibi kokiy lem yani bunu aslında boyun,boğaz bölgesine parpim niyetine sürüp kız tavlıyabilirsin sen asti
ucuzda üstelik lem ne vercen şimdi hugo boss XY ye, davidoff a ,lacoste a filan o gader parayı.
lacoste booster benim favorimdir bak bu manyak kokar az kız tavlamadık bunlan.hanım duymasın yakar lem beni.2 pıs yetiyor abi. nuri alço ölçüsü.sen iyi bilin.tabletçisin ya o bahımdan
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
ne sitesiymiş bu seyyah..
ben dow'u tavlamak istiyorum, yok mu bunun için etkili bi parfüm..![]()
dow 17:35 seviyelerinden kapanmış..
teknik olarak iyi kapanış !
yarın 62500 bi daha denenebilir..?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri