başın saolsun fx ci allah kalanlara sağlık sıhhat versin...
başın saolsun fx ci allah kalanlara sağlık sıhhat versin...
nefret etmeye başladım vob tan...sistem mistem hikaye...cuma sabahı al veren sistem varsa bile,oda diger günler çarpılmıştır...
günlükler şuanda geçici al veriyor..umarım al da kapatır..asla uzun yapmam..ama yeni sat verdiğinde agresif kısa yapacagım....
Hehehehe ücret dediğin böyşe olmalı di mi pambııık
ABONELİK KOŞULLARI
Yorumlar, her hafta söz konusu yatırım aracının mevcut teknik piyasa koşullarını, hedefleri, STOP seviyelerini, iz süren stop seviyelerinin yerlerini, pozisyone ekleme yapılacak fiyat seviyelerini, pozisyon yoksa pozisyon açılacak destek veya kırış yerlerini, sistematik ve disiplin unsurlarını, kısacası orta ve uzun vadeli yatırım stratejilerini içerir.
Aylık Ücret Tarifesi*
Haftalık Yorum
(ayda 4 yorum) Günlük Yorum
(her iş günü)
1 FX (ör. EUR/USD) $500 $1400
2 FX (ör. EUR/USD + Altın) $950 $2650
4 FX $1900 $5300
İMKB 100 $500 $1400
İMKB 100 + 5 Hisse $2850 $8000
İMKB 100 + 10 Hisse $5200 $14500
* KDV hariç
1. Abonelik ücretleri için fatura tarihindeki TCMB efektif satış kuru baz alınır.
2. Haftalık yorumlar, abonelerin belirttikleri e-mail veya fax adreslerine Cuma günü kapanışını takip eden hafta sonu gönderilir. Günlük yorumlar günün kapanışını takip eden gece içinde gönderilir.
3. Asgari abonelik süresi 1 aydır. Geçmiş veya yeni, deneme yorumları gönderilmez.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
fx ci başın sağolsun
Başın sagolsun fXci ......Allah Rahmet eylesin.....
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
Kaput profiteröl.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
enorton paskal 20 daklık destan yazmış..daha ne istiyorsun ki...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
sağolun aradaşlar.
tv izliyodum 84 yaşındaki adam uzun yaşamanın püf noktalarını anlatıyordu.. o ara dedim maşallah buyuk anneye be .... 90 ıda devırdı turp gıbı maşallah... demez olaydım anında telefonu geldi....... kırmayalım birbirimizi...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri