Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Üvrek ohannesburger, dıbırniçka kamboçya.
(Ceza almamak için şifreli yazılmıştır.)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Ekonomi ve borsa içerikli sitelerin tmamaını kökten kaptsınlar. Hatta piyasaya girmek isteyen yatırımcı parasını peşinen PALya versin. Ekran başında ızdırap çekmekten de kurtulsun. Ne demiş Sertap Bacı; VOO VOOOB VOB VOB VOOOOB
Piyasaya çıkan bir ürünün reklamı neden 5 yıl sonra yapılır ki?
Öğle tatilinin kalkması seans saatlerinin sürekli değiştirilmesi. VOBda virmana izin verilmesi. Yurtdışı veirlerinin ücretli hale geitrilmesi... Değişime açık olmak gerek. anladın sen onu...
Orası doğru da haberin sana ait olması da gerekmiyor... Yaymak da suç...
Bankacılık Kanunu
İTİBARIN KORUNMASI
MADDE 74 - 5187 sayılı Basın Kanununda belirtilen araçlarla ya da radyo, televizyon, video, internet, kablolu yayın veya elektronik bilgi iletişim araçları ve benzeri yayın araçlarından biri vasıtasıyla; bir bankanın itibarını kırabilecek veya şöhretine ya da servetine zarar verebilecek bir hususa kasten sebep olunamaz ya da bu yolla asılsız haber yayılamaz.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Acaba histem sinyallerini de bildirmek suç mu? Benim histemim 60dk'lığa bakınca AL, 15 dk'lığa bakınca SAT, 5dk'lığa bakınca AL diyor. Karmaşık duygular içindeyim, ne oynasam bilemiyorum. Bir de tutuklanayım da hepten yamulayım bari....
Şifreyi ben çözdüm : iki ihtimal var.
1) Ohannesburger : Jonahhesburg (G.Afrikada şehir)
dıbırniçka : Rus borsası
Kamboçya : o zaten belli, kamboçya (orda borsa yok galiba ve çok sefil bir ülke)
Bu durumda G.Afrika ve Rus borsaları sefil olacak demek istiyorsun bence...
2) Ya da Kamboçyada ve G.afrikada dıbrışka olayına girdim hepsi hikaye..En iyi ruslar,rusların üstüne tanımam demek istiyosun...![]()
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri