Ben sizlere ne demiştim bunlar shrt olanları tutklayacaklar diye, ne yaptılar şimdilerde yatırımcıların takip etttiği siteleri yasaklıyorlar, bir tanesi ne yapıyor inadına çıkmış alıyor, alıyor, biz güçlüyüz diyor, evet ama yalancısınız, hemde daniskası, bukelemunun üstünde değişecek derisi kalmadı artık, bunların shrt parasıyla ilgilendikleri yok, dertleri bambaşka, ayda su bile buldular,.........
Ekım'de merkezı yonetım butcesı 2 mılyar 421 mılyon tl acık verdı - malıye
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
revize ediyorum spot 61600 ün de altında kapatacak.. benım gorusumdur pozisyon alırsnaız yanarsınız demedi demeyin![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
62200 rakamının altı yok bugün.
Olursa yıkar ağam ortalığı
şşş..şorta geçirceksiniz beni..arzular şelale forumu..
Şu endeks bir 60000 altına insin "Şelale Hanımın Taneleri" filminin yapımcılığını üsteleneceğim
BANGA mühim
basın ayularım basun.. 475 450 shortlar ıs yapsın..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
fazla hmmm lamayın SPK tarafından yanlış anlaşılabilir...nick iniz süresiz kapatılabilir...
bir sürü site hakkında suç duyurusunda bulunulmuş...
www.borsasende.com, www.borsaeksper.com, www.eborsa.net, www.borsasistem.com, www.borsanaliz.com, www.myborsa.com, www.hisseyorum.net, www.hisseyourum.org, www.hisseteknik.com ve www.hisseteknik.org adlı internet sitelerinin faaliyetlerinin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelenmesi sonucunda;
a) www.borsasende.com, www.borsaeksper.com, www.eborsa.net, www.borsasistem.com, www.borsanaliz.com, www.myborsa.com, www.hisseyorum.net, www.hisseyorum.org, www.hisseteknik.com ve www.hisseteknik.org internet sitelerinin yayınlarının izinsiz yatırım danıĢmanlığı kapsamında olması nedeniyle, SPKn’nun 46-I-a maddesi hükümleri uyarınca bu sitelerini yayınlarının durdurulması talebiyle ilgili yargı makamlarına baĢvurulmasına,
b) www.borsasende.com internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Bahadır Enes HELVACI hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
c) www.borsaeksper.com internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Naim Kerim ÖZSERĠN hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
d) www.myborsa.com isimli internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Mustafa YELBOĞA hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
e) www.hisseyorum.net, www.hisseyorum.org, www.hisseteknik.com ve www.hisseteknik.org internet siteleri aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Halit EFE hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
f) www.borsasistem.com internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Emre AKDAĞ hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
g) www.eborsa.net internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Fazıl Nejat DĠKEL hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
h) www.borsanaliz.com internet sitesi aracılığıyla gerçekleĢtirdiği izinsiz yatırım danıĢmanlığı faaliyeti nedeniyle Elif ġENGÖZ hakkında SPKn’nun 47/I-A-4 ve 49. maddeleri hükümleri uyarınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulmasına,
karar verilmiĢtir.
alıntı : SPK Haftalık Bülten...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri