shortlarla sabırla bekliorum,çatlamak üzereyim,orta vade sistemlerim hala satta...
ISSIZLIK ORANI AGUSTOS'TA % 13.4 (TEMMUZ: % 12.8 ) - TUIK
İşsizlik artmış mı ? Ossun, amerikada geçen hafta 3 kişi azalmıştı. Bizi boşver, yürü yukarı. Hobarey.![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Cuma günü eksi makas yapanlar bugün 400 -500 artı makas yapıyorlar... Makas takas hikaye de, eksi makas yapıyorlar sistem SAT a geçiyor artı makas yapıyorlar sistem AL a geçiyor... Ama aslında bir yere gittiğimiz yok...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Günaydın arkadaşlar iyi haftalar bol kazançlar
vatandaşı ülkesini umursamayan ülkenin yatırımcısı da ülkesinin verilerini umursamıyor.. (tekerleme gibi oldu)...
çok tırsıyorum sayın SAZAN...bir gün başbakan adayı veya muhalefet partisi lideri adayı (muhalefet daha muhtemel) olursam burdaki yazışmalarım, PM lerim, İtalyan ve AVusturyalı iş partnerimiz olan şirketlerin bazı bağyan çalışanları ile yaptığım yazışma ve telefon görüşmeleri medyaya servis edilir diye çok tırsıyorumç..way**...dinleniyormuyum acaba yawww..yok yok onu kastedmedim sayın telekulak yetkilileri... yani yorulmanın karşıtı olarak dinleniyormuyum dedim..üwww yannış anlamayın...(partnerlerle yazışma ve konuşma olayı tamamen hayal mahsülüdür...gerçekten..ya gerçekten be)
BANGA mühim
Aynı tırsma durumu bende de var. Olmasaydı, ENorton'un görüşleri benimkiler yanında ılımlı bile sayılabilirdi.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
onu 9 u anlamam .. .küskü on door i think ... crashh scenario live ... distrubition live ... avatar belli poz belli ..
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri