Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Yaşı büyük olanlar tabiki daha iyi bilir ama ben devlet geleneklerinin ve kurumlarının bu kadar yokedildiği bir dönem daha görmedim. Resmen tek adam dönemi yaşıyoruz... Valiler, meclis başkanları, yök başkanları, belediye başkanları vs herkes fırçalanıyor... Meclis başkanı Cumhurbaşkanının yerine vekalet eden çok önemli bir kurum, başbakan gelip sokak ağzıyla fırçalayıp gidiyor... Sonra da kürsülere çıkıp ben daha fazla demokrasi getiriceğim diyor... Ben de gülüyorum
Bizim geçmişimizde bir çok lider Özal,demirel, inönü,ecevit hepsi de hergün karikatürlere malzeme oldular... TV de plastip şov diye program bile yapıldı... Ama bu dönemde başbakan tüm karikatüristleri dava manyağı yaptı. Artık millet karikatürünü bile çizmeye korkar oldu... Sarkozy nin önceki gün yaptığı gaf sonrası avrupa basını Sarkozy hakkında onlarca karikatür yayınladı... Demokrasi budur işte...
http://www.haberform.com/haber/sarko...ozy--35042.htm
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
hey gızlar..graflara baktım..62 üzeri kalışlar ayuları tedirgin eder..tüm sistemler ala geçiyor..ama o sat vermeyen günlük sistem vardıya marttan beri.. işte o sat verdi bu hafta..o yüzden çıkışlar satış olarak kullanılıyor..ancak..yurt dışı yine yukarı bakıyo..özellikle daxı takip edersek..iyi bi kapanış yaptı..dow kadar satış yemedi..avrupa olumlu açılış yapar gibi..parite satış yemezse..
kapatma davası açılacakmış...bu zaten aylar önceden bilinen haber....ama belkide endexi döndürme için kullanılabilir..bir türlü gelmeyen satışlar olabilir..obamanın çine gitmesi bu hafta sonunda iyice işin rengini belli eder..tamammı devammı..şimdilik yukarı trend sürüyor..baağaaayyy..ayular çoğalmış..kimbilir haklı olabilirler..dowun geldiği yerler tedirgin etmiyor değil..
değiştiririm ama bi şartla...kabıl edersen hemen ceorita HeLLim e gidip gerekli başvuruyu yapacağım.
evet şartımı kabul ediyon mu?
haaa pardon şartımı söylemeyi unutmuşum.baa ayda 15.000 pıvan garanti kazandıran bir sistem yapcan.yani piyasa bu kadarlık bir dalgalanma yapmasa bile ay boyunca 1.000 pıvana sıkışsa bile baaa 15.000 kazandıracak bir sistem.periyot 5 veya 15 dk olabilir.o konuda insiyatifi saaa bırakıyorum
kabul mü?
değil mi?
peki sen bilirsin.değiştirmiyorum nickimi![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
selçuklu patron
5 dk lık ew analizin mevcutmu? 62575 den 61550 ye gelen yere 1 etiketi koymuşun. bu dalganın iç yapısını merak ettim. zira ben net bir 5 dalgalık itki sayamadım. orasını sen nasıl etiketledin? açıkcası benim pek içime sinmedi bu 1 ve 2.
62550 nin üstünü görüp yani bir 1 ve 2 mi yapsak acaba![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
benim vahşi batı forumundaki nickimdi.
aşağıdaki sümüklü süt çocuğunun hafızasında kötü anıları var o isimle ilgili
bu arada kendisinin anası yok herhalde.seni leylekler mi getirdi?
yazık acınacak haldesin düştüğün hallere bak, kendini paralıyorsun artık ne yaptığını bilmiyorsun.gitte tedavi ol sihirbaz çocuk.paran yoksa bi hesap no ver eft yapayım sana![]()
- - - -
Bu grafik çok boğasal olmuş beğenmedim.
Ben de rakip olarak ayusal grafik yapıştıyorum. Denge olsun.
Grafikte gösterdiğim gibi yukarı taraf özellikle 62500 civarında çeşitli kanal dirençlerinden geçilmez halde. Aşağısı daha boş. Ferah ferah düşebilir, sorun yok.
AKP kapatma davası söylentileri, cuma günü başlayan ISCTR çöküşünün devam etme ihtimali, sabah gap'leri ve 1-2 çok hızlı başlayan ve biten ralli hariç endeksin vaktinin çoğunu düşüşle geçirmesinin verdiği huzursuzluk vs. başlamaya yeltenen her türlü ralliyi baltalayacaktır diye düşünüyorum... Ya da öyle umuyorum ve umduğum gibi olması için neden arıyorum...![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri