ZİŞD, HİŞD...felkam bek bana....SELÇUKLU PATRON, Bu Arthur'a bir ihtar çek abi..yatıyo **** kaç gündür..Bugün %1 den daha fazla bir düşüş olmazsa işine son ver abi... ne bu yaaa
ZİŞD, HİŞD...felkam bek bana....SELÇUKLU PATRON, Bu Arthur'a bir ihtar çek abi..yatıyo **** kaç gündür..Bugün %1 den daha fazla bir düşüş olmazsa işine son ver abi... ne bu yaaa
BANGA mühim
sıktın be pala vereceksen ver alacaksan al.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Vay be... Öğleden beri 3 kere arka arkaya çarpıldım... Pala eski formuna geri döndü... Histemim kaputtt.....![]()
komplo teorisi:
ATA yatırım baş alıcı.
yukarı uçarız.
herkesin kafasına "ATA bildi" imajı yerleştirilir.
kritik bir günde ATA'daki hesaptan terste kalacak şekilde işlem yapılır. imajı sağlam olan kuruma bakıp işlem yapanlara gol itinayla çakılır.
skıntı bastı. yoldayım. iki dakka girip bi bakayım dedim.
hazır girmişken de, senaryo yazayım dedim.
ulem pala, benim kısalara en abzürt yerden stop yaptırdın ya, tebrikler diyorum ne diyeyim... vay anasını yaw...150 puanda koca gün geçti.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Fdow bacımızın durumu... Kanalı ne yöne kıracak bakalım...
Sabahtan beri 5 işlem yaptım, komisyonlar düşüldükten sonra net +0,050 puan. Utanmasa tam 0 puan olacaktı.... Sadece aracı kuruma çalışıyorum...
Amigdalalarını dinlendir yat uyu biraz.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
şu makas denilen zıkkım yatırımcıyı zarara ugratmaktan ve carpılmasını sağlamak icin cıkarılmış gibi kulanılmazmı,ifrit oluyorum...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri