Nicki Lazim olmayan Forum Katılımcısına
Vobda sana zarar ettiren bir hatayi tekrarlamakta nasil ısrar etmiyor dikkatli oluyorsan forumdada aynı dikkati gostermek durumundasin.
Forumdan atılma sebebin belli sen kendini değiştirip bu yanliştan doneceğine dahada ileri gidip forumdaşlara küfüre kadar goturdun.Sesini bu sekilde duyuramazsin.Bu tutumunla duyursanda sana kazandirmayi birak dahada kaybettirir.
Şayet forumda yeniden yazmak istiyorsan aldiğin nicklerde küfür değil, değiştiğine dair ifadeler yer almaliydi. Nickin su olabilirdi "ARTIK FORUMA DONMEK ISTIYORUM KUFUR YOK", veya "HATAMI ANLADIM YASAGIM KALKSIN LÜTFEN"
Bu tur bir yaklasimin olsa bir cok kişi inaniyorum senin yasağinin kalkmasindan yana olurdu fakat bu son yaptıklarınla boyle yasakli kalmayı hak ettiğini gosteriyorsun.
Bu sinir bozucu yanlişindan donmen dileğiyle...
sevgili Kanaatkar,
o YARATIĞIN ruh sağlığı bence kesinlikle bozuk.belliki girdiği her toplulukta dışlanan birisi ve bir şekilde kabul görmek istiyor.fakat bu ülsubu,tarzı ile İNSAN olanların arasına giremez,girmemeli...
söz konusu YARATIK defalarca gerek buradan gerekse vahşi batı forumundan ŞUTLANDI ama YARATIK ta utanma,haya duygusu yok...tükür suratına oh yarabbi şükür der sana!
gerek burada gerekse diğer forumda kaç kez uyarıldı hem forum üyeleri tarafından güzellikle hemde forum yönetimi tarafından.İNSAN olabilmesi için çok şans verildi ama nafile...her seferinde ana avrat sövüp duruyor.dün gece yine kafayı yemiş.hiç sebep yokken,kendisine sataşan birisi bile yokken kendi şahsına yakışacak iğrenç iğrenç nickler alıp her zaman yaptığını yine yaptı.
varsa kendisi gibi olanlarla takılsın.bu forum İNSAN olanlara hizmet ediyor!ve öyle kalmalı!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Euro fena göçtü birden... Selçuklu'nun projeksiyonuna benzedi...![]()
Hatırlatma amaçlı:
15:30 USD Dış Ticaret Dengesi
15:30 USD İthalat Fiyat Endeksi
17:00 USD Michigan Güven Endeksi
Pozitif gelirse birşey olmaz, 1.000 puan yükseliriz en fazla, şu anki trend zaten yukarı. Negatif gelirse, beklenen büyük şelalenin tetikleyicisi olabilir. Bu nedenle 15:15'de 1/2 sermaye ile yakın stop-loss'lu short pozisyon açmayı düşünüyorum.
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
hacıyatmaz oldu mübarek..
iyi tutundu 700 de,halende devam ediyor..
Buna (mayıs ayında 43.000 vobda dip yapılacağına) katılmıyorum... Katılmama sebebim de birçok endeks30-50 kağıdında ve endekste de var olan formasyondur...
"Bence" vob en yakın zamanda? 54-55 bin arasında yapacağı bir dip ile yoluna yukarı devam edecektir... Benim haftalık göstergem ALda devam ediyor. Günlükler 28 Ekimden beri cortta...
Hele bir de haftalıklarda bazı kağıtlarda öyle barlar oluştu ki bu volatilite neye delalettir Allah bilir...
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
W-X-Y sayımının hakkını veriyorum. Güzel yakalamışsın, Selçuklu patron.
VOB 20 dk'lıkta benim sayımın başlangıcı biraz daha değişik.
W 3:3:5'li bir flat, Y ise 5:3:5'li bir Zigzag. Tüm yapı bu nedenle bir double three.
Y noktası üstüne çıkması mümkün olmakla birlikte, tüm zamanların ancak %20'sinde olabiliyor. Özetle Triple three olma olasılığı (%20).
Sayım dogru ise, İdeal düzeltme hedefi tüm yapının geri alınması, yani yeni bir dip. Piyasanın güçlü olması durumunda ise X noktası en muhtemel düzeltme hedefi olacaktır.
Bol Kazançlar.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Umarım öyledir de benim düşündüğüm gibi 18.000'e kadar yolumuz yoktur... Short'lar iş yapar ama krizden o kadar nefret ediyorum ki şelale falan da istemiyorum aslında. Long'dan para kazanmayı her zaman tercih ederim.
Son kriz nedeniyle yaşadıklarım bana hem maddi hem manevi çok şey kaybettirdi, hala da kaybettirmeye devam ediyor... Tekrarını istemiyorum...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri