ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
get sponsored...ehühe
![]()
BANGA mühim
-- Halay başı olmak isteyen var mı?![]()
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
Bu kadar salak olunurmu ya aldıgı isme bak.......
Asti dostum,
Graflarını Türkçe mealli alt yazılı yayınlaman mikinmi teşekkürlerimle..
Anladım,olsun yinede senin tefsirin başkadır...he he..
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Dow'da şu an gelmekte olan küskübarın boyu orjinaldir. Televizyonlarınızın ayarıyla oynamayınız...![]()
teşekkur edemiyo muyuz şimdi...adam döşemis mis gibi sistem grafiklerini....
eline sağlık asti...
Benim teşekkür butonu çalışmıyor ve hatta gözükmüyor ?![]()
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
gızlar sabah ki mesajımız neydi... dowda ayu vardı..ehehhe..
Şeyh Edebalı
vobix.. sarı kurdele kazandım..tahmine bak bi bak...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri