Aslanlarım benim be... Yiğitler... Elleriniz dert görmesin... Nasıl da vermişsiniz küsküyü DOW'a ben yolda trafikle boğuşurken... Her birinizi tek tek tebrik ederim....
![]()
10195..dj..anca kurtarıır..
Bak sen hele...Bize duygusal şeker kız candy tripleri çeken kuin e de bak seennn...demek bedava alacan sistemi ve millete satacan heee
Olmasına olur da ben bu aralar bu GUZU dan tırsıyorum biraz..Çok aç ortalıkda gezen bir adam imajı var onun bende..ZOmbi filmlerinde zombiler "beyinnn, beyinnn" diye gezer ya, GUZU da "ağa, ağa, ağa yemek istiyorum" diye geziyomuş kibi geliyor bana...
BANGA mühim
ciddi DJ kapanış tahmini 10167
BANGA mühim
hayde ben eve kaçar...vahşi bir avatar bulayım kendime..yarın kanlı olacak
BANGA mühim
10122 dj dip, bunun altı py yi bozar ayu kardeşliğini perçinler, 10100 altı bir iki gün kapanış coniyi 9700 lere gönderir, takoz ikinci kez kırlmış olur, ayular para kazanır, ama şimdilik zor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
çok uyuz düşüyor .. kafasına küt küt vurmaları lazım ... larossian abi crashh zeminini hazırladım .. iyice kontrol ettim .. çok güzel zemin oldu .. kendmi teprik ederim ..
2013,00
quenn patron dowun kafasına bi smaç patlatsana .. yarında voba patlat .. -1875 gap olsun ..-5000 kapatsın .. yeter çok yükseldi .. sıkıldım yükselişten yataydan .. cart diye 15000 point düşsün ..
2013,00
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri