şimdilik palanın düşüşü cidi gözkmüyor, ciddiyet için 550 kırılacak, bu durumda her şey, olabilir, 61325, 60950, 59875, ben son ikisi üzerinde duruyorum,
ciddi ol pala
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sazan Badi,
Öncelikle geçmiş olsun...PAtron mümkünse benim üstüme olmasın afiyet..Efiksçinin üstüne olsun..Baksana o kaslı ridik midik..ona dokanmaz grip... Telekonferansa katılacak dam lazımsa ve free call sa katılayım patron..çok tecrübeliyim o konuda..haftada 3 concall um var en az.. yalnız hintlilerin ingilizcesinden diskiniyorum..italyanların ingilizcesine ise bayılıyorum..ayrıca italyan bayanlarına da bayılıyorum..vay be..konu nereye geldi..kapattım mevzuyu![]()
BANGA mühim
günlüklerde çok net bir OBO var...
dowun 10200-10300 arasında takılması,geçememesi...
mevsimsellik ve bu kadar ralliden sonra
ÇOK İYİ BİR OBO yakışır...hedef 50.000..süre aralık sonu...günlükler zaten sat da...
Çok fena küskü on the way sezinliyorum,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sazan 800'den 1/4 longlar (sembolik). SW portföy.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Cukkk![]()
Amin inşallah tebrikler... Bana 52bin de yeter... Farklı düşüncem şu ki PALA bu düşüşü kimseye yar etmemek için elini çabuk tutar...Bu iş bu ayın sonunda bitmiş olur
Ayrıca Aralık sonuna kadar yayılırsa düşüş bir daha yukarı gidecek gücü bulamaz... Oysa PALAmızın gözü yükseklerde hele yurtdışındaki üvey kardeşleri dowda 11.800i hedeflerken ...
Sistem, histemimle yön bulamadığım da pusulamdır...
Dün lafı geçmişti, FDOW ile VOB arasında korelasyon var mı diye. Bugünki durumdan bir örnek yapıştırayım, aradaki 7 benzerliği mi istersiniz 7 farkı mı istersiniz siz bulun....![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri