61900 günlük drençi pek sallamaz bu.
61900 günlük drençi pek sallamaz bu.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
64.500 den sat veren sistemim
gün içi 62.500 yukarı kırılırsa gün sonu 62.000 yukarı kırılırsa longa döner
kritik bir gün olduğundan belirtmek istedim
şimdiden bol kazançlar...
günaydın herkese .. ralli olmus bakıyorumda.. ehueh bu arada buldugum bi sistemin dip ve tepe yakalama oranları cok yuksek cıktı mutlu bi gelisme guvenip giremiyordum ama son 1 haftadır isaret noktaları direk en alt seviye ve en üst seviyeler.. dünkü 2 sinyal vermişti , 61225 sat 60525 te al vermişti trink diye son durumuda o şekilde kapatmıstı.. bikac parametre ile destekleyip son halini uygulayabilirim gibime geliyo artık.. bakalım hayırlısı..
flat flat izleyenzi.. ralli olsun shortlayalım ne güzel 75000 den yaslanalım arkamıza.. hatta mümkünse imf haberi gelsin iki gün tavan yapalım rahat rahat tatil planlarına baslayalım ister gönül .. ne hayal kurdum bea![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Muhtemelen günsonu günlük grafiklerde longa donmus olacak
5 dklıkda çok şık b,ir NU var..300 puan geri olabülür
BANGA mühim
Kefere kutlamasını yaptı...
Sevinin bakalım...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Ben horul horul uyurken, ağa katliama başlamış, shrt devam,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
flat devam .. 62000 üzeri satış geldi ..
2013,00
Pala bu pala.![]()
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
günlük boll orta bant baskısı var gibi. .
2013,00
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri