Unutmayalım diye,
AYUDA
75.97-75.14=0.83 oda eşittir,
830 puan,
*2
=1660 vop puanı,
61000-1660=59.440 yeni yeremiz,
BOĞADA
75.14-74.93=0.21 oda eşittir,
210 puan
*2
420 VOP puanı
61000+420=61420 (sabah görüldü 61425)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sn larossıan sisteminiz al da devam ediyormu? teşekkürler
ahanda şelale oldu 100 pointlik .... ekranlarda sanki 1000 puan düşmüş gibi görünüyor .. heheh
2013,00
amonra patron teprik ederim güzel küsküledin ..![]()
2013,00
Kenym hocam nereyesun
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
al sana küskü....
BANGA mühim
asteton patron . senin için ew saymıştım gördünmü ... ?
2013,00
Abi bu siteden alıntı yapma istersen çünkü bu sitenin sahipleri veyazarlarının bir çoğu ergenekon soruşturmasından tutuklu ya da gözaltına alınıp serbest kalan isimler... O yüzden objektiflikleri tartışılır... Ben filmi izledim ve tek yorumum var, şuana kadar izlediğim en iyi Türk filmi... Gerisi hikayedir bence... Film kimseye yaranamıyor... Bu da tarafsız olduğunu gösterir bence...
Bu arada "Ben vatanı bir kadın memesine satarım" diyen Ahmet Altan ın sahibi olduğu Taraf gazetesini de asla okumam, oradaki haberleri de dikkate almam... Yasemin Çongar da sık sık gittiği ve ait olduğu yere yani kandile gitsin, karışmasın Türkiyenin iç işlerine...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Tez şu dolar yükselmeden, borsalar yükselemez, öyleyse dolar nasıl yükselir, kanlımı olacak, yoksam kansızmı, açarız,.............
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri