USDFed-Lockhart'in ABD Ekonomisi Hakkındaki Konuşması16:15 Yüksek
USDUSD IBD/TIPP Ekonomik İyimserlik (Kas)17:00 48,7Düşük
TRYCari İşlemler Dengesi (Eyl)17:00-$300Mlyn$127MlynYüksek
USDFed-Yellen'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması17:05 Yüksek
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
çökecek gibi ..
2013,00
Perşembe'ye kadar doğru dürüst veri yok.
Piyasanın şu anki derdi şu. Dow'un iki gün arka arkaya bu hareketi yapamayacağını herkes biliyor, o yüzden kimse çok uçamıyor. Düşüşe inancı olan pek kimse de kalmadı, kimse short da giremiyor. Öyle ortadan yumuşak yumuşak gidiyoruz.
Merhaba arkadaşlar. Sihirli küreme baktım, 60700 yukarısı alım bölgesi, 60700-60100 arası pozisyonsuz bölge, 60100 aşağısı satım bölgesi gözüküyor. Bende 60675 stop olmak üzere uzadım. Hadi hayırlısı.
Yazdıklarım gerçekleşseydi şu an Hawai'de olurdum. Deneme yamulma yoluyla elde edilmiş verilerdir.
üvvvv noolii la hamle yapamaz oldum ..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Çok Uzman
NU lara bak beahhhh...60 dklık grafın bağırsakları derki 300 puan aşağıda ben sat veririm...der..mavi kanal tamamne sallamadır
![]()
BANGA mühim
yukselıs oncesı son atak gıbı duruyo ... MFI DI da desteklıyo.. dıkkatttt
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri