Jani nerede yaw? O da bir beddua çekse de tam olsa. Hatta koro halinde bile olabilir...
Son kararım geceye 2/5 short. Terste kalırsam da canım sağolsun, hiç sorun değil...
Jani nerede yaw? O da bir beddua çekse de tam olsa. Hatta koro halinde bile olabilir...
Son kararım geceye 2/5 short. Terste kalırsam da canım sağolsun, hiç sorun değil...
yarın kı gapa ortam hazırlıyolar kesınlıkle..) yeter sınırlerım bozuldu kapattım shortları ..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
yuaw 60700 üstünda kapatırsa ben flat yatcam gayri sanırım 60700 altında yarım cort yatcam![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
AAAAAAA ayıp oluyo patron...Sen de yapıştırıyordun senin sistemin sinyallerini bir ara..Yapıştırmaya devam etsene yine yaw..Bizde bi izleyelim, hatta gözümüzle soyalım yani
Şaka bir yana bir ara senin sinyal noktalarını alıp, o noktaların ortak özelliklerini çıkarıp olaya gireyim dedim..biraz mesafe aldıktan sonra boş ver yahu dedim.. en iyi mal kendi icat ettiğindirhem Sazan ın sistemi çözeceğine onu sömür onu sağ kendi icadında kullan dedim..iyikide eyle yapmışım
![]()
BANGA mühim
sabah 60350 den alışa geçen 5 dk lık 60900 den sata döndü..
benim stop 60500 de ve halen long !
![]()
10120 üstüne oturmuş dj varken kısalmak bence deli cesareti. 10200 göstermeleri işten değil. Palanın hareketleride ben size seans sonu gösterecem der gibi.
(Siz bana bakmayın benimkisi barbut felsefesi)
apka 10142
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri