Buralarda tutunamazsa emektar kuralım "çıkamayan piyasa düşer" devreye girecek.... Günlük hacim bu saat için komik denecek bir miktar zaten. Her an adam gibi bir parayla piyasaya girip yönü belirleyebilirler, tetikte olmak lazım.
Buralarda tutunamazsa emektar kuralım "çıkamayan piyasa düşer" devreye girecek.... Günlük hacim bu saat için komik denecek bir miktar zaten. Her an adam gibi bir parayla piyasaya girip yönü belirleyebilirler, tetikte olmak lazım.
60100 longa devam.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
pifff spotu goren var mı nasıl ordakı durumlar ? para gırıs cıkısı ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Öğleye geldik vob yakın vadede günlük hacim 294.000.000.
Cep harçılığıyla oynuyorlar resmen. Bunlar birşey bekliyor ama nedir?
Euro/Dolar'da 1.4980'deki direnci kırdılar. Anında biz de coştuk. Bugün piyasayı Euro yönetiyor belli oldu...
Ben de bu gün için zarardayım ama, henüz poz kapatmadım, sayın El stoğun USD pozu için 1.47 iyi yere demiştim, sanki olacak gibi, pala abbizde abanıyo ama bizde deneyim kazandık, üstelik, bide zaten kardayız, hadi pala beline kuvvet, ha, ha
ok bugun lık zararıda yaptık gonul tahatlıgıyla pozisyonu kapatabılırım 60625 te hayrını gor agamyeter benden bu kadar...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Fazla strese gerek yok. Cumadan kalan uzunlar. 750 ile kapatılır. kapatılır.
60750 haftalık drenç var bakalım geçebilecekmi.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Buradan yazıyorum, bu gün veya önümüzdeki bir iki günde 59600 görülürse, basın shrtları, acımayın, dolar endexte 75 altıda tehlikeli, tüm dünyada eflasyon azabilir, bu durumda tersten faizler yükselir, otarite kendine yenilir,
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri