shortları dokmek ıcın guzel taktık bu yukseltme ayagı.. ama haftasonu cogu indikator yukselıse ısaret edıyordu ozellıkle demand index asırı yukselıs gosterıyordu belkı palanın oyunudur ama gunluk grafta gorunen buydu.. 5-10 mesaj once atmıstım
shortları dokmek ıcın guzel taktık bu yukseltme ayagı.. ama haftasonu cogu indikator yukselıse ısaret edıyordu ozellıkle demand index asırı yukselıs gosterıyordu belkı palanın oyunudur ama gunluk grafta gorunen buydu.. 5-10 mesaj once atmıstım
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
efg pif alım yapıyor korkuyorum 60100 den shortladım ama![]()
şöyle de düşünebiliriz...
cuma sert satışlardna önce FDJI 9989 VOB 60600 seviyesindeydi...
şu anda FDJI 10027 VOB 60100 seviyelerinde
bu boşluğu kapatırsa kesinlikle long olunmalı
aksi takdirde short olmakta fayda var...
beyle hülülülü yükseldiği zaman peşinden veriyorlar gibi abuk subuk bir cümle diyeyim..
gız cerfin, BREA ne demek gız...Yeter BREAAAA gibi birşeymi demek o
BANGA mühim
wasshhhhh XAUUSD 1106 USD...üşşşşş
BANGA mühim
abavv bunlar niyeti bozdu iyice 60100 shorları heran panikle kapatabilirim![]()
saatliğin hala alda olması midemi bulandırıyor üwwww
BANGA mühim
evt shortcuları tetikleyerek pozisyon kapatmaya zorluyolar gorundugu kadarıyla.. apsd -400 kapatan sayısı artarsa fiyat dahada gider yukarı hadi hayırlısı.. assadan baskı verıyolar ama gorunen o kı zorlama var biraz..
Spotun açılışı ile anlayacağız filmi..Geçen haftaki negatif ayrışma gerçek negatif ayrışmamıymış yoksa negatif süsü verilmiş pozitif ayrışma hazırlığımıymış göreceğiz...
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri